Att hyra


Ledigt just nu.

Mejla ditt intresse till: vingakershem@vingaker.se, eller använd gärna formuläret ”Bostadskö” längre ner på sidan. Kölista gäller.

OBS! Hyresförhandlingar pågår vilket innebär att en mindre höjning av samtliga hyror kommer ske från och med 1 april.

Lediga lägenheter
Köpmangatan 13: 3 rum och kök på 105 m², plan 1 – ej hiss. Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Här kliver man in i en fastighet från 1920-talet, går upp en våning i den lite knarriga trappan (ej stentrapp) och når då en lägenhet med mycket charm. I lägenheten finns två kakelugnar, det är högt i tak och fina fönster samt en balkong. Fastigheten ligger mitt i centrum med endast ett par minuters promenad till närmaste mataffär.
Apoteksgatan 1: 
2 rum och kök på 60,4 m², plan 1, hiss i fastigheten. I ett av kommunens nyaste hyreshus finner du här en modern och ljus lägenhet med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin samt en balkong som är rymlig och inglasad. Fastigheten ligger i centrum med endast ett par minuters gångväg till närmaste mataffär. Hyra 8304:-/månad. 

Kommande lediga lägenheter
Hjortgränd 4 B: 3 rum och kök på 85 kvm, plan 2 (högst upp i fastigheten).  Den här lägenheten har två rymliga sovrum och från vardagsrummet kommer man ut på den stora balkongen vänd mot grönområde. Man har egen tvättmaskin i lägenheten men även tillgång till den gemensamma tvättstugan på gården. Hyra 6674:-/månad . Ledig från 1 februari 2022.
Bondegatan 8-10: 3 rum och kök på 73 kvm, plan 1, hiss i fastigheten. Lägenheten ligger mitt i centrum och är ljus och har en stor balkong. I lägenheten finns både tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Den är ledig för tillträde den 1 februari och hyran är 9446:-/månad.
Orrgränd 4 A: 1 rum och kokvrå på 33,4 kvm, plan 1 – ej hiss. Här är en lägenhet för dig som söker en mindre bostad. Det är en välplanerad 1:a, kokvrån som har plats för ett litet bord är separerad från rummet. I rummet kan man med ett draperi eller med en skärmvägg skapa en sovalkov. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har lika stor balkong som de större lägenheterna i området. Hyra 3260:-/månad. Ledig från 1 mars 2022. 
Hjortgränd 4 C: 2 rum och kök på 68 kvm, BV. En trevlig lägenhet i markplan med utgång till egen avskärmad uteplats mot ett lugnt grönområde. Sovrummet är stort med inbyggda garderober. En större renovering av ytskikten kommer vara gjord innan inflyttning. Hyra 6076:-/månad. Ledig från 1 mars 2022.

Köpmangatan 13 B: 2,5 rum och kök på 73 kvm, BV. Den här lägenheten är inredd i markplan i en fastighet som inrymmer endast två lägenheter och som en gång i tiden varit en villa. Man har egen ingång och huset ligger i centrum på en lugn innergård. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och här finns utgång till den stora balkongen. I badrummet finns kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt i köket finns det diskmaskin. Hyra 7752:-/månad (liten höjning kommer från 1 april). Ledig från 1 april 2022.
Orrgränd 4 A: 2 rum och kök på 70 kvm, BV. Rymlig lägenhet med egen avskärmad uteplats mot innergård. Sovrummet är stort med platsbyggda garderober. I badrummet finns egen tvättmaskin och torktumlare. Ledig från 1 april 2022. Hyran är idag på 6056:- (liten höjning kommer från och med 1 april).
Hjortgränd 4 B:
3 rum och kök på 85,2 m², plan 1 – ej hiss. I Grändenkvarteren finns den här lägenheten som kommer vara nyrenoverad vid inflyttning. Lägenheten har rymliga sovrum och ett ljust vardagsrum med fönsterparti mot grönområde, samt en stor balkong. Det här är ett bostadsområde bestående av ca 90 lägenheter med en stor innergård med lekplats och utegym så både lek och träning finns utanför porten. En förskola finns i området. Lägenheten kommer vara inflyttningsklar under våren 2022.


Hjortgränd 5 B och 6 A:
 Här har vi trevliga lägenheter lediga enligt följande:
2 rum och kök på 70 m² i markplan med uteplats eller högre upp i fastigheten med stor balkong. Lägenheterna är rymliga med förråd i själva lägenheten och stora badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Hyran är 6056:-/månad (liten höjning kommer från och med 1 april).

Dessa lägenheter ligger i kanten av grändenområdet med direkt närhet till Humlegården/Ekgården. I fastigheten finns det hiss och det är ingen trappa in till porten. Bra tillgänglighet om man har behov av rullstol eller rullator.

  

Bostaden ska vara ditt hem

Vi har olika typer av bostäder i allt från äldre fastigheter med extra charm till nya/nyrenoverade fastigheter med modern planlösning. Vi har ett flertal lägenheter i markplan och även en del radhuslägenheter, med direkt utgång till grönområde.

Våra bostäder finns i Vingåkers tätort samt i Baggetorp, Högsjö och Marmorbyn.

Att bo hos oss

Välkommen att bo i våra bostäder!

Som hyresgäst hos Vingåkershem får du hjälp av oss med all tänkbar service som rör själva fastigheten. Att ha ett boende där allt fungerar felfritt är en självklarhet för oss.

För att du som hyresgäst ska trivas och känna dig trygg så finns det en del praktiska saker att tänka på:

Hemförsäkring:
Det är bra med en egen hemförsäkring som ger dig och din familj ett bra och grundläggande skydd.

Brandvarnare:
Alla lägenheter är utrustade med brandvarnare. Du som hyresgäst ansvarar för att regelbundet testa att brandvarnaren fungerar. På MSBs sida aktivmotbrand.msb.se kan du aktivera att ett gratis sms skickas ut en gång per år för att påminna dig om att testa din brandvarnare.

Extranycklar:
Du beställer extranycklar hos oss som bekostas av dig.

Parkering:
Det finns parkeringsplatser att hyra vid våra bostäder, samt parkering för besökare. Både för allas trevnad men även för att säkerställa framkomligheten för till exempel ambulans är det viktigt att parkera rätt.

Uppsägning av avtal:
Uppsägningstiden är tre hela kalendermånader, t.ex. säger man upp lägenheten den 15 april så upphör kontraktet 31 juli. Uppsägningen sker skriftligen till oss.

Fastighetsskötsel och bevakning:
Om du har några problem i lägenheten eller i dess närhet är du välkommen att kontakta oss. Felanmälan dagtid tel. 0151-46 20 00.

För fastighetsjour eller Störningsjour utanför våra öppettider ring 010-470 56 71.

Anmälan till bostadskö

Det finns ett stort intresse för våra lägenheter. Vill du skriva in dig i vår bostadskö så ber vi dig fylla i formuläret nedan. Du kan också höra av dig till oss via telefon eller skicka ett mejl.

OBS! Tänk på att meddela om dina kontaktuppgifter ändras.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms