Ledig lokal

Är du eller ditt företag intresserad av att hyra lokal i centrala Vingåker? Från och med årsskiften finns en 379 kvm stor belägen på Bondegatan 8-10 tillgänglig. För mer information kontakta cajsa.jennefors@vingaker.se

 

Lediga bostäder

Herrgårdsvägen 13 B: 3 rum och kök på 83,5 m², plan 1, ej hiss. Lägenheten har en stor balkong i söder/väster läge samt även en rymlig klädkammare. Huset är stamrenoverat 2018 och då helt nytt kaklat badrum. Finns även en liten separat toalett. Gott om förvaring med många garderober i hall och ett av sovrummen. Lägenheten är utrustad med diskmaskin. Hyra 8.017:-/månad. 

Hjortgränd 2 A: 2 rum och kök på 70 m², plan 2. Ej hiss. Lägenheten är ljus och fräsch med en stor inglasad balkong. Nytt kök 2020.  Den är utrustad med egen kombomaskin (tvätt/tork).  Hyra 7.177:-/månad. 

Parkvägen 10 B: 3 rum och kök på 90 m², plan 1, hiss. I ett av kommunens mest centrala hyreshus finner du här en ljus och fin etagelägenhet med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och stor klädkammare samt en rymlig balkong. Öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och en spiraltrapp till övre plan. Fastigheten ligger mitt i centrum, endast ett stenkast till närmaste mataffär, restaurang och apotek. Hyra 10.886:-/månad. 

Hjortgränd 2 C: 2 rum och kök på 74 m², BV med egen ingång. Lägenheten är helt nybyggd, ljus, fräsch och har en egen altan i söderläge mot ett lugnt skogsparti. Hyra 8.176:-/månad.

Kommande lediga lägenheter 

Herrgårdsvägen 11 B: 3 rum och kök på 83,5 m², plan 2, ej hiss. Lägenheten är ljus och fin och har en stor balkong samt även en rymlig klädkammare. Huset är stamrenoverat 2018 och då helt nytt kaklat badrum. Det finns diskmaskin och en kombomaskin (tvätt/tumlare) i lägenheten. Ledig från och med 1 Augusti 2024. Hyra 8.362:-/månad.

Hjortgränd 4 C: 2 rum och kök på 68 m², BV. Ej hiss. Lägenheten är ljus och fräsch med en stor altan i söderläge. Den är utrustad med egen kombomaskin (tvätt/tumlare). Ledig från och med 1 Augusti 2024. Hyra 7.010:-/månad.

Parkvägen 10 B: 2 rum och kök på 54 m², plan 2, hiss finns. Lägenheten är ljus och fin, utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin samt en rymlig balkong. Fastigheten ligger mitt i centrum, endast ett stenkast till närmaste mataffär, restaurang och apotek. Ledig från och med 1 Augusti 2024. Hyra 7.574:-/månad.

Bondegatan 6: 1 rum och kök på 50 m², plan 2. Hiss finns i fastigheten. Lägenheten är ljus och fräsch med en stor balkong i söderläge. Fastigheten är stamrenoverad och har nykaklat ljust badrum. Köket är nyrenoverat och har diskmaskin, fullhöjd kyl och frys. Ledig från och med 1 September 2024. Hyra 6.019:-/månad.

Hjortgränd 4 B: 3 rum och kök på 85 m², 1 tr, ej hiss. Lägenheten har två rymliga sovrum och ett ljust vardagsrum mot grönområde, klädkammare samt balkong. Lägenheten är helrenoverad 2022. Ledig från och med 1 September 2024. Hyra 7.447:-/månad. 

Parkvägen 10 A: 3 rum och kök på 92 m², BV, ej hiss. I ett av kommunens mest centrala hyreshus finner du här en ljus och fin lägenhet med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin samt en rymlig balkong. Fastigheten ligger mitt i centrum, endast ett stenkast till närmaste mataffär, restaurang och apotek. Ledig från och med 1 September 2024. Hyra 10.922:-/månad.

Köpmangatan 13: 3 rum och kök på 105 m², plan 1, ej hiss i en äldre fastighet mitt i centrum. Lägenheten är av gammalt snitt men ljus och fräsch med en balkong in mot gården med eftermiddag/kvällssol. Planlösning mellan vardagsrum och matrum är som ett genomgångsrum mot köket. Öppen spis i vardagsrummet samt en kakelugn i sovrummet. Den är utrustad med egen kombomaskin (tvätt/tork) samt diskmaskin. Ledig från och med 1 Oktober.  Hyra 9.595:-/månad.

Herrgårdsvägen 9 A: 3 rum och kök på 83,5 m², plan 1, ej hiss. Lägenheten är ljus och fräsch med en stor balkong. Den är utrustad med egen tvättmaskin samt diskmaskin.  Lägenheten har 2 toaletter samt även en rymlig klädkammare. Ledig från och med 1 Oktober 2024. Hyra 8.203:-/månad.

Bostaden ska vara ditt hem

Vi har olika typer av bostäder i allt från äldre fastigheter med extra charm till nya/nyrenoverade fastigheter med modern planlösning. Vi har ett flertal lägenheter i markplan och även en del radhuslägenheter, med direkt utgång till grönområde.

Våra bostäder finns i Vingåkers tätort samt i Baggetorp, Högsjö och Marmorbyn.

Att bo hos oss

Välkommen att bo i våra bostäder!

Som hyresgäst hos Vingåkershem får du hjälp av oss med all tänkbar service som rör själva fastigheten. Att ha ett boende där allt fungerar felfritt är en självklarhet för oss.

För att du som hyresgäst ska trivas och känna dig trygg så finns det en del praktiska saker att tänka på:

Hemförsäkring:
Det är bra med en egen hemförsäkring som ger dig och din familj ett bra och grundläggande skydd.

Brandvarnare:
Alla lägenheter är utrustade med brandvarnare. Du som hyresgäst ansvarar för att regelbundet testa att brandvarnaren fungerar. På MSBs sida aktivmotbrand.msb.se kan du aktivera att ett gratis sms skickas ut en gång per år för att påminna dig om att testa din brandvarnare.

Extranycklar:
Du beställer extranycklar hos oss som bekostas av dig.

Parkering:
Det finns parkeringsplatser att hyra vid våra bostäder, samt parkering för besökare. Både för allas trevnad men även för att säkerställa framkomligheten för till exempel ambulans är det viktigt att parkera rätt.

Uppsägning av avtal:
Uppsägningstiden är tre hela kalendermånader, t.ex. säger man upp lägenheten den 15 april så upphör kontraktet 31 juli. Uppsägningen sker skriftligen till oss.

Fastighetsskötsel och bevakning:
Om du har några problem i lägenheten eller i dess närhet är du välkommen att kontakta oss. Felanmälan dagtid tel. 0151-46 20 00.

För fastighetsjour eller Störningsjour utanför våra öppettider ring 010-470 56 71.

Anmälan till bostadskö

Anmäl dig till vår kölista via länken nedan. https://minasidor.vingakershem.se/mina-sidor/registreringstyp

OBS! Tänk på att meddela om dina kontaktuppgifter ändras.

Compare Listings

Title Price Status Type Yta Purpose Bedrooms Bathrooms