Att hyra


Ledigt just nu.

Mejla ditt intresse till: vingakershem@vingaker.se, eller använd gärna formuläret ”Bostadskö” längre ner på sidan. Kölista gäller.

Orrgränd 4 A: 2 rum och kök på 70 m², BV. Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Hyra 6056:-/månad.

Kommande lediga lägenheter
Vannalavägen 6 C: radhuslägenhet med 3 rum och kök på 88 m², markplan med uteplats. Tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin i lägenheten. Hyra 10058:-/månad. Ledig från 1 november.
Köpmangatan 13: 3 rum och kök på 105 m², plan 1 – ej hiss. Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Ledig från 1 november.
Bondegatan 6: 4 rum och kök på 86,5 m², plan 1, hiss i fastigheten. Hyra 9731:-/månad.
Bondegatan 6: 2 rum och kokvrå på 50,1 m², plan 2, hiss i fastigheten. Hyra 5747:-/månad.
Hjortgränd 4 B: 3 rum och kök på 85,2 m², plan 1 – ej hiss. 
Hjortgränd 4 C: 2 rum och kök på 68 m², BV. 


Till dig som är pensionär så har vi trevliga lägenheter lediga på Hjortgränd 5B och 6A enligt följande:
2 rum och kök på 70 m² i markplan med uteplats eller högre upp i fastigheten med stor balkong. Lägenheterna är rymliga med förråd i själva lägenheten och stora badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Hyran är 6056:-/månad.
1 rum och kokvrå på 33 m². Välplanerad lägenhet med uteplats alternativt stor balkong. Förråd precis utanför lägenheten. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Rummet går att dela av med draperi om man vill för att på så sätt skapa en liten sovalkov. I kokvrån får man plats med ett mindre bord. Hyran är 3260:-/månad.

Dessa lägenheter ligger i kanten av grändenområdet med direkt närhet till Humlegården/Ekgården dit man kan gå för att äta lunch eller middag. I fastigheten finns det hiss och det är ingen trappa in till porten. Bra tillgänglighet om man har behov av rullstol eller rullator.

Bostaden ska vara ditt hem

Vi har olika typer av bostäder i allt från äldre fastigheter med extra charm till nya/nyrenoverade fastigheter med modern planlösning. Vi har ett flertal lägenheter i markplan och även en del radhuslägenheter, med direkt utgång till grönområde.

Våra bostäder finns i Vingåkers tätort samt i Baggetorp, Högsjö och Marmorbyn.

Lite information om att bo hos oss

Att bo hos oss

Välkommen att bo i våra bostäder!

Som hyresgäst hos Vingåkershem får du hjälp av oss med all tänkbar service som rör själva fastigheten. Att ha ett boende där allt fungerar felfritt är en självklarhet för oss.

För att du som hyresgäst ska trivas och känna dig trygg så finns det en del praktiska saker att tänka på:

Hemförsäkring:
Det är bra med en egen hemförsäkring som ger dig och din familj ett bra och grundläggande skydd.

Brandvarnare:
Alla lägenheter är utrustade med brandvarnare. Du som hyresgäst ansvarar för att regelbundet testa att brandvarnaren fungerar. På MSBs sida aktivmotbrand.msb.se kan du aktivera att ett gratis sms skickas ut en gång per år för att påminna dig om att testa din brandvarnare.

Extranycklar:
Du beställer extranycklar hos oss som bekostas av dig.

Parkering:
Det finns parkeringsplatser att hyra vid våra bostäder, samt parkering för besökare. Både för allas trevnad men även för att säkerställa framkomligheten för till exempel ambulans är det viktigt att parkera rätt.

Uppsägning av avtal:
Uppsägningstiden är tre hela kalendermånader, t.ex. säger man upp lägenheten den 15 april så upphör kontraktet 31 juli. Uppsägningen sker skriftligen till oss.

Fastighetsskötsel och bevakning:
Om du har några problem i lägenheten eller i dess närhet är du välkommen att kontakta oss. Felanmälan dagtid tel. 0151-46 20 00.

För fastighetsjour eller Störningsjour utanför våra öppettider ring 010-470 56 71.

Anmälan till bostadskö

Det finns ett stort intresse för våra lägenheter. Vill du skriva in dig i vår bostadskö så ber vi dig fylla i formuläret nedan. Du kan också höra av dig till oss via telefon eller skicka ett mejl.

OBS! Tänk på att meddela om dina kontaktuppgifter ändras.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms