Söker ditt företag lokal i centrala Vingåker?

Vi ska flytta! 

Är ditt företag intresserat av att hyra våra kontorslokaler på Köpmangatan 13 med tillhörande lunchrum och förrådslokaler mot Storgatan.

För mer information kontakta Cajsa Jennefors via e-post cajsa.jennefors@vingaker.se

Lediga bostäder

Mejla ditt intresse till: vingakershem@vingaker.se, eller använd gärna formuläret ”Bostadskö” längre ner på sidan. Kölista gäller.

Lediga lägenheter

Apoteksgatan 1: 2 rum och kök på 60,4 m², BV, hiss i fastigheten. I ett av kommunens nyaste hyreshus finner du här en modern och ljus lägenhet med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin samt en balkong som är rymlig. Fastigheten ligger i centrum med endast ett par minuters gångväg till närmaste mataffär. Hyra 8207:-/månad.

Orrgränd 4 A: 2 rum och kök på 70 kvm, BV. Rymlig lägenhet med egen avskärmad uteplats mot innergård. Sovrummet är stort med platsbyggda garderober. I badrummet finns egen tvättmaskin och torktumlare. Hyra 6234:-/månad.

Kommande lediga lägenheter

Orrgränd 5 C: 2 rum och kök på 70 m², plan 2. Hiss i fastigheten. Lägenheten är ljus och fräsch med en stor balkong. Den är utrustad med egen tvättmaskin och torktumlare. Ledig från och med 1 Augusti 2022. Hyra 6234:-/mån.

Hjortgränd 2 B: 2 rum och kök på 70 m², BV. I Grändenkvarteren finns den här lägenheten som är nyligen renoverad. Lägenheten har ett rymligt sovrum och ett ljust vardagsrum med fönsterparti mot grönområde, samt en stor altan. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin och diskmaskin. Det här är ett bostadsområde bestående av ca 90 lägenheter med en stor innergård med lekplats och utegym så både lek och träning finns utanför porten. En förskola finns i området. Ledig från och med 1 September 2022. Hyra 7552:-/månad. 

Hjortgränd 2 B: 2 rum och kök på 70 m², 1 tr. Ej hiss. Lägenheten har ett rymligt sovrum och ett ljust vardagsrum med fönsterparti mot grönområde, samt balkong. Den är utrustad med en tvättmaskin med torkfunktion. Ledig från och med 15 September 2022. Hyra 5916:-/månad. 

Orrgränd 5 C: 2 rum och kök på 70 m², plan 2. Hiss i fastigheten. Lägenheten är ljus och fräsch med en stor balkong. Den är utrustad med egen kombomaskin (tvättmaskin och tumlare). Fullhöjd kyl och frys. Ledig från och med 1 Oktober 2022. Hyra 6498:-/mån.

Parkvägen 10: 3 rum och kök på 93 m² i etage, ingång från plan 1, ej hiss. I ett av kommunens mest centrala hyreshus finner du här en ljus och fin lägenhet med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin samt en rymlig balkong. Fastigheten ligger mitt i centrum, endast ett stenkast till närmaste mataffär, restaurang och apotek. Ledig från och med 1 Oktober 2022. Hyra 9.918:-/månad.

Hjortgränd 4 A: 3 rum och kök på 85 m², 1 tr, ej hiss. Lägenheten har två rymliga sovrum och ett ljust vardagsrum mot grönområde, samt balkong. Ledig från och med 1 Oktober 2022. Hyra 6959:-/månad. 

Hjortgränd 2 A: 2 rum och kök på 70 m², BV. Lägenheten har ett rymligt sovrum och en ljus öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utsikt mot grönområde, samt en stor altan. Den är utrustad med en tvättmaskin med torkfunktion. Ledig från och med 1 November 2022. Hyra 7545:-/månad. 

Hjortgränd 5 B och 6 A:  Här har vi trevliga lägenheter lediga enligt följande:
2 rum och kök på 70 m² i markplan med uteplats eller högre upp i fastigheten med stor balkong. Lägenheterna är rymliga med förråd i själva lägenheten och stora badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Hyran är från 6234:-/månad.

Dessa lägenheter ligger i kanten av grändenområdet med direkt närhet till Humlegården/Ekgården. I fastigheten finns det hiss och det är ingen trappa in till porten. Bra tillgänglighet om man har behov av rullstol eller rullator.

 

Bostaden ska vara ditt hem

Vi har olika typer av bostäder i allt från äldre fastigheter med extra charm till nya/nyrenoverade fastigheter med modern planlösning. Vi har ett flertal lägenheter i markplan och även en del radhuslägenheter, med direkt utgång till grönområde.

Våra bostäder finns i Vingåkers tätort samt i Baggetorp, Högsjö och Marmorbyn.

Att bo hos oss

Välkommen att bo i våra bostäder!

Som hyresgäst hos Vingåkershem får du hjälp av oss med all tänkbar service som rör själva fastigheten. Att ha ett boende där allt fungerar felfritt är en självklarhet för oss.

För att du som hyresgäst ska trivas och känna dig trygg så finns det en del praktiska saker att tänka på:

Hemförsäkring:
Det är bra med en egen hemförsäkring som ger dig och din familj ett bra och grundläggande skydd.

Brandvarnare:
Alla lägenheter är utrustade med brandvarnare. Du som hyresgäst ansvarar för att regelbundet testa att brandvarnaren fungerar. På MSBs sida aktivmotbrand.msb.se kan du aktivera att ett gratis sms skickas ut en gång per år för att påminna dig om att testa din brandvarnare.

Extranycklar:
Du beställer extranycklar hos oss som bekostas av dig.

Parkering:
Det finns parkeringsplatser att hyra vid våra bostäder, samt parkering för besökare. Både för allas trevnad men även för att säkerställa framkomligheten för till exempel ambulans är det viktigt att parkera rätt.

Uppsägning av avtal:
Uppsägningstiden är tre hela kalendermånader, t.ex. säger man upp lägenheten den 15 april så upphör kontraktet 31 juli. Uppsägningen sker skriftligen till oss.

Fastighetsskötsel och bevakning:
Om du har några problem i lägenheten eller i dess närhet är du välkommen att kontakta oss. Felanmälan dagtid tel. 0151-46 20 00.

För fastighetsjour eller Störningsjour utanför våra öppettider ring 010-470 56 71.

Anmälan till bostadskö

Anmäl dig till vår kölista via länken nedan. https://minasidor.vingakershem.se/mina-sidor/registreringstyp

OBS! Tänk på att meddela om dina kontaktuppgifter ändras.

Compare Listings

Title Price Status Type Yta Purpose Bedrooms Bathrooms