Ledig lokal

Är du eller ditt företag intresserad av att hyra lokal i centrala Vingåker? Från och med årsskiften finns en 379 kvm stor belägen på Bondegatan 8-10 tillgänglig. För mer information kontakta cajsa.jennefors@vingaker.se

 

Lediga bostäder

Mejla ditt intresse till: vingakershem@vingaker.se, eller använd gärna formuläret ”Bostadskö” längre ner på sidan. Kölista gäller.

Lediga lägenheter

Apoteksgatan 1: 2 rum och kök på 60,4 m², BV, hiss i fastigheten. I ett av kommunens nyaste hyreshus finner du här en modern och ljus lägenhet med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin med en stor balkong i österläge. Fastigheten ligger i centrum med endast ett par minuters gångväg till närmaste mataffär. Hyra 8.536:-/månad.

Kommande lediga lägenheter 

Sjöhagavägen 10 B: 2 rum och kök på 68,5 m² i markplan i ett kedjehus. Lägenheten är ljus och fräsch med en altan i söderläge och utsikt mot grönområde och sjön i Marmorbyn. Den är utrustad med egen kombimaskin (tvätt/tumlare), fullhöjd kyl och frys samt diskmaskin. Egen ingång med rymlig hall och bra förvaringsutrymmen. Förråd precis utanför lägenheten samt även ett större förråd vid kortsidan av huslängan.  Ledig från och med 1 Oktober 2023. Hyra 6.625:-/månad.

Herrgårdsvägen 13 A: 1 rum och kök på 40 m², plan 2, ej hiss. Lägenheten är ljus och fräsch. Stamrenoverad 2018 med nytt badrum då. Ledig från och med 15 November 2023. Hyra 4.498:-/månad.

Parkvägen 10 B: 3 rum och kök på 92 m², BV, hiss. I ett av kommunens mest centrala hyreshus finner du här en ljus och fin lägenhet med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och stor klädkammare samt en rymlig balkong. Fastigheten ligger mitt i centrum, endast ett stenkast till närmaste mataffär, restaurang och apotek. Ledig från och med 1 December 2023. Hyra 10.381:-/månad.

Bondegatan 8-10: 3 rum och kök på 73 m², plan 1, hiss i fastigheten. I ett av kommunens mest centrala hyreshus finner du här en modern och ljus lägenhet med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin samt 2 balkonger, varav 1 är inglasad. Fastigheten ligger mitt i centrum. Ledig från och med 1 December 2023. Hyra 10.073:-/månad.

Köpmangatan 13 B: 2,5 rum och kök på 73 m², BV, i ett litet gårdshus med enbart 2 lägenheter. Lägenheten är ljus och fräsch med en stor balkong med eftermiddag/kvällssol. Den är utrustad med egen tvättmaskin/torktumlare samt diskmaskin.  Ledig från och med 1 Januari 2024. Hyra 8.215:-/månad.

Bostaden ska vara ditt hem

Vi har olika typer av bostäder i allt från äldre fastigheter med extra charm till nya/nyrenoverade fastigheter med modern planlösning. Vi har ett flertal lägenheter i markplan och även en del radhuslägenheter, med direkt utgång till grönområde.

Våra bostäder finns i Vingåkers tätort samt i Baggetorp, Högsjö och Marmorbyn.

Att bo hos oss

Välkommen att bo i våra bostäder!

Som hyresgäst hos Vingåkershem får du hjälp av oss med all tänkbar service som rör själva fastigheten. Att ha ett boende där allt fungerar felfritt är en självklarhet för oss.

För att du som hyresgäst ska trivas och känna dig trygg så finns det en del praktiska saker att tänka på:

Hemförsäkring:
Det är bra med en egen hemförsäkring som ger dig och din familj ett bra och grundläggande skydd.

Brandvarnare:
Alla lägenheter är utrustade med brandvarnare. Du som hyresgäst ansvarar för att regelbundet testa att brandvarnaren fungerar. På MSBs sida aktivmotbrand.msb.se kan du aktivera att ett gratis sms skickas ut en gång per år för att påminna dig om att testa din brandvarnare.

Extranycklar:
Du beställer extranycklar hos oss som bekostas av dig.

Parkering:
Det finns parkeringsplatser att hyra vid våra bostäder, samt parkering för besökare. Både för allas trevnad men även för att säkerställa framkomligheten för till exempel ambulans är det viktigt att parkera rätt.

Uppsägning av avtal:
Uppsägningstiden är tre hela kalendermånader, t.ex. säger man upp lägenheten den 15 april så upphör kontraktet 31 juli. Uppsägningen sker skriftligen till oss.

Fastighetsskötsel och bevakning:
Om du har några problem i lägenheten eller i dess närhet är du välkommen att kontakta oss. Felanmälan dagtid tel. 0151-46 20 00.

För fastighetsjour eller Störningsjour utanför våra öppettider ring 010-470 56 71.

Anmälan till bostadskö

Anmäl dig till vår kölista via länken nedan. https://minasidor.vingakershem.se/mina-sidor/registreringstyp

OBS! Tänk på att meddela om dina kontaktuppgifter ändras.

Compare Listings

Title Price Status Type Yta Purpose Bedrooms Bathrooms